Un vin afrodiziac, cu o alura interesanta, fructoasa si plina de placeri nebanuite. Calitati gustative Cadarca este un vin deosebit, ce nu poate fi comparat cu alte soiuri; prezinta o aroma interesanta, de fructe, iar datorita continutului foarte ridicat de zinc, este un afrodiziac natural. Cadarca este un soi care ne incita cu mireasma florilor de camp si cu baza sa condimentata. Culoare Are o culoare intensa rubinie. Stramosii nostri il numeau „sange de taur”, renume pe care localnicii il pastreaza si in prezent, definindu-i prin aceasta culoarea, personalitatea si puterea. „Intr-atat de staruitor ramane in memorie, incat, cu trecerea timpului, dorinta de a te intoarce la el devine tot mai puternica.” Cum, cand si cu ce? Se consuma la 16-18°C, alaturi de preparate din carne de curcan, vita sau porc, dar poate insoti si diverse soiuri de branza. In numarul de iunie al revistei Casa si gradina vei gasi sfaturi de ingrijire si mai multe informatii despre soiul Cadarca. Articol EXCLUSIV ONLINE Text si foto: Marian Carli Distribuie articolul pe: