Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa pastrezi pentru mai mult timp alimentele proaspete in frigiderul tau. Produsele feliate trebuie asezate pe raftul din mijloc, intr-un recipient inchis. Temperatura optima pentru stocare este intre 3° si 5° C, iar umiditatea trebuie sa fie 80%. Pestele trebuie pastrat pe raftul de jos, ambalat in folie alimentara sau staniol, la o temperatura intre 0° si 2° C, cu o umiditate de 85%. Astfel, acesta nu se va scurge peste alte alimente. Citeste si: Ghid de curatare a fierului de calcat. Locul ideal pentru stocarea branzei maturate este pe raftul de sus, ambalata in hartie alimentara, pergament sau o carpa curata. Este recomandat sa fie pastrata la o temperatura intre 2° si 5° C, cu o umiditate intre 65% si 70%. Carnea trebuie amplasata pe raftul de jos, ambalata in folie alimentara sau staniol, la o temperatura intre 0° si 2° C si o umiditate de 85%. Legumele trebuie pastrate in pungi perforate la temperaturi intre 1° si 8° C, cu o umiditate intre 85% si 45%. Locul corect este in compartimentul de jos, de sub rafturi. Citeste si: Unde punem frigiderul. Distribuie articolul pe: