Sertarul termic, un accesoriu ultramodern

Sertarul termic, un accesoriu ultramodern

Util pentru pastrarea mancarii calde si incalzirea farfuriilor inainte de servire, acest accesoriu ultramodern era utilizat pana de curand doar in marile restaurante.

Serveste mancarea in farfurii incalzite, la fel ca bucatarii-sef
In restaurantele renumite, mancarea se serveste pe farfurii incalzite pentru a pastra savoarea preparatelor. Surprinde-i pe cei dragi atunci cand ii inviti la cina si foloseste aceeasi tehnica. Sertarul termic de la Electrolux este accesoriul perfect pentru cuptor, care iti permite sa incalzesti farfuriile inainte de a aseza preparatele pe acestea. 
Pastreaza mancarea calda si gustoasa pana sosesc invitatii
Ai terminat de pregatit cina, insa invitatii se lasa asteptati? Nu trebuie sa-ti mai faci griji ca mancarea s-ar putea raci si ca isi va pierde din savoare. Folosind sertarul termic vei pastra preparatele calde si gustoase mai multa vreme. Datorita sistemului inteligent de circulatie a aerului, mancarea se mentine calda in mod uniform. 
O noua modalitate de dospire a aluatului sau de decongelare a alimentelor
Tehnologia pe care sertarul termic o foloseste pentru a incalzi mancarea poate fi utila chiar si pentru dospirea aluatului sau decongelarea rapida a carnii sau a legumelor inghetate. Acest sertar revolutionar creeaza atmosfera ideala si pastreaza temperatura constanta pentru a permite dospirea aluatului. .
Design modern, potrivit pentru bucatariile dotate cu electrocasnice incorporabile
Cu forme elegante si produs din otel inoxidabil, sertarul se potriveste perfect in orice bucatarie, conferind un aspect modern spatiului de gatit. Pentru a arata intotdeauna curat si stralucitor, acest accesoriu al cuptorului dispune de un strat anti-amprenta. 
Sertarul termic de la Electrolux este un echipament special incorporabil care poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 1815 lei.
 
Citeste si: Cum alegi pamantul pentru flori. 
 

Sursa si foto: PR

Distribuie articolul pe: