Sfaturi pentru holuri. Ce mobilă foloşeşti

Sfaturi pentru holuri. Ce mobilă foloşeşti

Sunt utile câteva sfaturi pentru holuri, când vine vorba despre mobila pe care o foloseşti, pentru că holul este poarta de acces în locuință şi prima impresie a casei tale. Aceste sfaturi pentru holuri urmăresc să facă din prima încăpere din casă locul în care să ai senzaţia de acasă.

Citeste si: Holul casei, un fel de carte de vizita

Sfaturi pentru holuri

Când amenajezi o casă, în general, şi un hor, în special, uită ideea despre ce o să spună lumea. casa este locul tău, iar modul în care amenajezi trebuie să fie în acord cu stilul, nevoile şi placerea ta! Cel mai important din aceste sfaturi pentru holuri este acela de a face din acest loc un loc al casei tale nu un spațiu public.

Pe lista de sfaturi pentru holuri trebuie să fie funcţionalitatea acestuia, holul fiind locul unde te îmbraci şi te dezbraci, te încalţi şi te descalţi. Holul trebuie să răsăundă nevoii de a depozita îmbrăcămintea și încălțămintea, plus accesoriile de vestimentație, umbrele, chei, încărcătoare de dispozitive mobile.

Pe lista cu sfaturi pentru holuri intră automat o oglindă, care este o componentă vitală – şi pentru femei și bărbați.

Spațiu de primire și transfer de la afară spre înăuntru trebuie să fie extrem de tolerant în ceea ce priveşte pardoseala, fiind preferate materiale intermediare cum este piatra sau gresia.

sfaturi pentru holuri

Citeste si: 4 idei simple pentru casa

Can iei în calcul toate aceste sfaturi pentru holuri şi modul în care mobilezi acest spaţiu ţine cont de spaţiul pe care îl ai la dispoziţie, de stilul casei tale şi de cantitatea de lumină de care beneficiază holul. În funcţie de aceste detalii se organizează totul. Amenajarea cromatică a spațiului plus eventualele decoraţiuni cum sunt vaze sau tablouri se aleg tot în funcţie de aceste detalii.

sfaturi pentru holuri

Citeste si: Cum alegi culoarea peretilor. Ghid practic

Unul din cele mai bune sfaturi pentru holuri este acela de a nu-l încărca cu mobilă, două-trei piese, dintre care un scaun, fiind de cele mai multe ori suficiente. Esenţiale în hol, indiferent de formă şi dimensiunee sunt: cuierul și dulapul de pantofi, o măsuță de perete cu sertare sau bancheta ori fotoliile de hol sunt piese de mobilier, pentru spaţiile mai mari, care odată alese asigură confortul și asigura holului nivelul de utilitate concomitent cu decorarea.

Sursa foto: hepta.ro

Distribuie articolul pe: